Nieuws

Nieuwe DJ shows!
Vanaf deze week hoor je nieuwe wekelijkse radioshows bij C-Dance - Your Most Wanted Station. En niet de minste: Roger Sanchez, Don Diablo, Paul Van Dyk, EDX, Nora en Pure en We Are Defected!!

Nieuwe muziek

Like Mike, voor 50% verantwoordelijk voor het dj-duo 'Dimitri Vegas & Like Mike', jaagt vanaf heden ook een solo-carrière na: met 'Memories' is er zelfs al een eerste single. De solo-carrière van Like Mike brengt het voortbestaan van het duo niet in gevaar.

Armin van Buuren boort weer een ander genre aan met nieuwe single. ‘Sunny Days’ werd vorige zomer een enorme hit, en toen Armin aankondigde dat hij begin 2018 met een nieuwe single zou komen waren de verwachtingen hooggespannen. Vandaag komt ’s werelds populairste huisvader-dj met zijn nieuwste plaat, en die klinkt behoorlijk funky.

De nieuwe single heet ‘Sex, Love & Water’ en deze keer werkt Armin samen met de zanger Conrad Sewell en de Australische singer-songwriter Scott Storch. Storch schreef al nummers voor popartiesten als Beyoncé, 50 Cent, Justin Timberlake, Christina Aguilera en Sean Paul, en misschien is het door zijn invloed dat ‘Sex, Love & Water’ nauwelijks klinkt als een track van Armin. Het is een plaat vol funky gitaren en discogrooves.