Hoe luisteren?

Online & Mobiel

C-Dance kan je wereldwijd online beluisteren altijd en overal waar internet beschikbaar is. Dat kan via deze link en diverse apps, zoals onze eigen Android app, maar ook via Tunein, Radioline (Proximus tv), belgie.fm en vele andere.

Je kan ook het adres van onze streamingserver rechtstreeks ingeven in je mediaplayer zoals Windows Media Player, iTunes, Winamp, ... Kies voor URL of netwerklocatie openen en geef daar deze link in: http://shoutcast.movemedia.eu/c-dance

Lukt het nog steeds niet om naar C-Dance te luisteren, contacteer ons dan met zoveel mogelijk informatie over het probleem (Windowsversie, mediaspeler en versie, browser,...)


In de auto

Geen moderne autoradio met 4G? Er zijn heel handige en zeer goedkope alternatieven om in de auto, via je bestaande autoradio, naar onze stream te kunnen luisteren! Check onderstaande link waar je voor €14,90, een investering van niets, snoeihard online radio in de auto kan luisteren via deze handige carkit. Tot ziens FM en hallo de online radiowereld!

https://www.bol.com/…/bluetooth-handsfree…/9200000076107818/
DAB+ (digitale radio via de ether)

In 2017 werd er succesvol geëxperimenteerd via DAB+ (digitale radio via de ether) in de Metropool regio Rotterdam/Den Haag. Het project wordt momenteel geëvalueerd en wij hopen op een definitieve doorstart in 2018. 

Ook DAB+ in Vlaanderen staat op ons verlanglijstje maar voorlopig is dit onbetaalbaar.